به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یونایتدپرس ، محققان دانشگاه پزشکی کلمبیا و بیمارستان کودکان مورگان استانلی از دهه ۱۹۹۰، مصرف ویتامین ایی را برای درمان بیماری کبد چرب مطالعه کردند.
بیماری کبد چرب در نهایت به سیروز کبدی، سرطان کبد و مرگ منجر می شود.
این مطالعه که بر روی ۲۴۷ نفر در ۹ مرکز انجام شده بود، در نهایت نشان داد که میزان بیماری کبد چرب در میان افرادی که ویتامین ایی مصرف می کردند، به طور چشمگیری کاهش می یافت .
نتایج این مطالعه در شماره اخیر نشریه پزشکی نیوانگلند منتشر شده است.
•ویتامین «ای» در مقابل بسیاری از بیماریها به بدن کمک می کند و سلول ها را از انواع مشخصی از آسیب ها حفظ کرده، طول عمر آنها را افزایش می دهد. این خاصیت ویتامین «ای» در طول زمان باعث کند شدن آسیب سلولی میشود که به طور طبیعی با افزایش سن اتفاق می افتد.
•ویتامین «ای» بدن را در مقابل بعضی از اختلالات حفظ می کند و به درمان بعضی دیگر از بیماری ها کمک می کند