افزودنیهایی که به نوشابه اضافه میشود از مواد آروماتیک و حلقوی است و مصرف مداوم نوشابه در دراز مدت موجب بروز سرطان میشود.
در نوشابههای کولادار موادی به نام کافئین و تئوبرومین وجود دارد که موجب بروز یبوست، حساسیت و زودرنجی میشود، به دلیل اینکه این مواد فوقالعاده محرک است.
مصرف نوشابه موجب خرابی دریچه فم معده یا کاردینال معده میشود.
آسیب دریچه فم معده موجب بروز نارحتی در معده میشود و هنگام خواب محتویات معده وارد حلق میشود یا به عبارتی موجب بروز ریفلاکس گوارشی میشود.
یکی دیگر از عوارض ناگوار نوشابه تضعیف کارکرد معده و دستگاه گوارش است و مصرف آن موجب میشود تا آنزیمهای گوارشی به اندازه کافی تولید نشود؛ در حقیقت هضم غذا به غلط به وسیله نوشابه انجام میشود.
در نوشابههای کولادار مادهای به نام کافئین و تئوبرومین وجود دارد که موجب بروز یبوست، حساسیت و زودرنجی میشود، به دلیل اینکه کافئین و تئوبرومین موادی فوقالعاده محرک هستند.
مصرف نوشابه موجب سوءهاضمه میشود
برخی از نوشابهها مانند پپسی ۲ نوع آنزیم به نامهای پپسین و تریپسین را داراست که موجب هضم غذا شده و همین امر موجب میشود، افرادی که معده ضعیفی دارند، بر اثر نوشیدن نوشابه آنزیمهای گوارشی در بدن آنها به اندازه کافی ترشح نشود و به مرور زمان دچار سوءهاضمه شوند.
شیرینی نوشابهها از نوع قندهای راست گراست و مصرف نوشابه موجب ضعف دریچه پیلور و در نهایت موجب زخم معده و سرطان میشود.
افزودنیهایی که به نوشابه اضافه میشود از مواد آروماتیک و حلقوی است و مصرف مداوم نوشابه در دراز مدت موجب بروز سرطان میشود.