[size=small][/size]محققان دانشگاه کالیفرنیا، سن فرانسیسکو، طی گزارشی که در جلسات علمی انجمن قلب امریکا ارائه کردند، اظهار داشتند که مصرف مقادیر بسیار کم نمک در رژیم غذایی روزانه نوجوانان می تواند خطر بروز فشار خون بالا، بیماری های قلبی و سکته قلبی را در بزرگسالی تا حد زیادی کاهش دهد.
به نقل از Science Daily ، محققان در تجزیه و تحلیل هایی که از طریق نمونه های رایانه ای به دست آوردند، دریافتند که کاهش روزانه ۳ گرم از میزان نمک مصرفی موجود در غذاهای آماده و فرآوری شده که توسط نوجوانان مصرف می شود می تواند تأثیر به سزایی روی سلامتی آن ها در آینده داشته باشد.
نوجوانان که از جمله طرفداران همیشگی غذاهای آماده هستند، بیش از هر گروه سنی دیگری و روزانه بیش از ۹ گرم نمک استفاده می کنند که این مقدار برابر با ۳۸۰۰ میلی گرم سدیم است.
به طوری که انجمن قلب امریکا تنها مصرف روزانه ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم را مجاز دانسته است.
با کاهش 3 گرم از نمک مصرفی روزانه، نوجوانان در سنین بزرگسالی ۱۲ درصد کم تر دچار بیماری های قلبی، ۱۴ درصد کم تر دچار حملات قلبی، ۸ درصد کم تر دچار سکته قلبی و ۹ درصد کم تر دچار مرگ ناشی از علل مختلف می شوند.[/size]