مصرف نمک در بیماران قلبی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69927
    s.samadi
    مشارکت کننده

    پیروی کردن از یک رژیم کم سدیم یک پیشنهاد تایید شده جهت کاهش خطر بیماری قلبی است با این وجود اطلاعات در مورد اثر گذاری محدودیت سدیم غذایی در بیماران قلبی همراه با فشارخون محدود می باشد در حقیقت برخی شواهد نتایج معکوسی در مورد رژیم کم سدیم در این بیماران ارائه می دهند برای روشن کردن اینکه آیا رژیم کم سدیم اثرات مفید یا مضر در بهبود بیماران کاردیاک دارد محققین یک مطالعه اپیدمیولوژیک انجام دادند 123 مرد و زن که متوسط سن آنها 60 سال بود بدون سابقه بیماری کلیوی که سابقه کاهش وزن نداشتند به مدت 3 سال مورد بررسی قرار گرفتند دریافت متوسط سدیم حدود 4/1 گرم در روز بود نتایج نشان داد که تنها 5 درصد از بیمارانی که پایین ترین حد مصرف سدیم را داشتند در سال اول بررسی نارسایی قلبی را تجربه کردند در مقایسه 17 درصد از بیماران که بیشترین حد مصرف سدیم را داشتند نارسایی قلبی را تجربه کردند که این آمار در طی 3 سال به ترتیب به 12 درصد و 46 درصد ارتقا پیدا کرد شرکت کنندگانی که بیشترین حد سدیم را مصرف می کردند یعنی 8/2 گرم در روز 66 درصد افزایش در نارسایی قلبی در مقایسه با افرادی که کمترین حد یعنی 9/1 گرم در روز بود داشتند.
    منبع:AJCN

    #96938
    madjd
    مدیرکل

    بر اساس مطالعه تازه محققان دانشگاه هاروارد مصرف نمک کمتر می تواند خطر بیماری قلب و عروق را به اندازه یک چهارم کاهش دهد. مصرف روزانه نمک به طور ایده آل نباید از شش گرم تجاوز کند و دولت بریتانیا مایل است مصرف نمک تا سال 2010 به این میزان برسد. از مدت ها قبل معلوم بود که کاهش مصرف نمک می تواند فشار خون را کاهش دهد اما شواهد خیلی کمتری در مورد اینکه تاثیر آن بر خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق چیست وجود داشت.
    محققان دانشگاه هاروارد وضع سلامتی بیش از سه هزار نفر را که در مرز ابتلا به فشار خون بالا (pre-hypertension) قرار داشتند دنبال کردند. در کسانی که مصرف روزانه نمک را به طور قابل توجهی کاهش دادند، خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق طی 10 تا 15 سال به میزان 25 درصد کاهش یافت. به علاوه خطر *** ناشی از این نوع بیماری ها در آنها 20 درصد کاهش یافت.
    شرکت کنندگان در این مطالعه مصرف سدیم را 25 تا 35 درصد یعنی از حدود 10 گرم در روز به 7 گرم کاهش دادند. در کشورهای توسعه یافته مانند بریتانیا و آمریکا میانگین مصرف نمک در میان بزرگسالان تقریبا 10 گرم در روز است. بخش اعظم این مقدار نمک در غذاهایی که مردم خریداری می کنند از جمله نان وجود دارد.
    بسیاری از کارشناسان می گویند مصرف نمک باید به روزانه سه گرم محدود باشد. به گفته آنها بهترین راه کاهش مصرف نمک دوری گزیدن از غذاهای آماده، دقت در برچسب اطلاعات مواد غذایی و مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه است.
    پروفسور گراهام مک گرگور، مشاور طب قلب و عروق در بیمارستان سن جورج لندن و رئیس “گروه اجماع عمل در مورد نمک” آن را “یک مطاله خیلی مهم” خواند و گفت: “این مطالعه نشان می دهد که اگر مردم مصرف نمک را کم کنند شمار کسانی که از حملات قلبی، سکته مغزی و ایست قلبی رنج می برند کاهش می یابد. ما قبلا چنین شواهدی در اختیار نداشتیم.””به علاوه ما تنها در مورد کاهش خیلی کم مصرف نمک که تاثیر زیادی دارد حرف می زنیم.”

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.