مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84474
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    میگو یک منبع پروتئین دریایی محسوب می‌شود، میگو از نظر مقایسه‏‌ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند مانند گوشت ماهی و گروه ماکیان، کالری کمتری دارد.
    پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می‏‌شود.
    افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است.
    با توجه به این‌که در میگو میزان اسید چرب اشباع که برای سلامتی مضر است، صفر است، می‏‌تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند.
    میگو دارای مقدار کمی چربی است، اسیدهای چرب امگا۳ که از دسته‏‌های چرب غیراشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند در میگو به وفور یافت می‏‌شود. این دسته از اسیدهای چرب می‏‌توانند در کاهش خطر بیماری‏‌های قلبی مؤثر واقع شوند. اسیدهای چرب امگا۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم محسوب می‌شوند.
    میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به خصوص فسفر و آهن دارد که بویژه برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
    میگو منبع غنی از ویتامین‏‌های ‏A، B۶، ۱۲B، C، D، E و املاحی همچون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز و سلنیم است. همچنین کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر موجود در میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.