مصرف میوه‌های تابستانی و پیشگیری از افزایش سطح کلسترول خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81101
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    توت‌فرنگی یکی از میوه‌هایی است که به دلیل دارا بودن ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها، سطح کلسترول خون را متعادل می‌کند.

    میوه گیلاس علاوه بر داشتن ویتامین C، تاثیر فراوانی در پیشگیری از کلسترول خون بالا دارد، گیلاس اسید اوریک بدن را کاهش می‌دهد و به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم، سبب افزایش فعالیت‌های مغزی انسان می‌شود.

    میوه هلو نیز دارای آهن، ویتامین E و C است که مصرف آن علاوه بر تنظیم سطح کلسترول خون، پوست را نیز پاکسازی می‌کند.

    زردآلو نیز دارای مقادیر زیادی بتاکاروتن است و این ماده در بدن به ویتامینA تبدیل می‌شود که برای حفظ سطح کلسترول خون، تقویت بینایی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن موثر است.

    سیب نیز حاوی مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان و فیبر است که به بدن کمک می‌کند تا کلسترول بد کاهش یافته و به افزایش کلسترول خوب کمک کند.

    به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن در برابر گرما، بیماری‌های مختلفی در افراد با افزایش سطح کلسترول خون بروز می‌کند که با خوردن روزانه میوه‌های یاد شده می‌توان از شیوع آن پیشگیری کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.