موز خاصیت آرامش دهنده و بهبود دهنده دارد.
* موز، سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و یبوست را کاهش می دهد. موز جوشانده شده نیز سوءهاضمه و اسهال را تسکین می دهد.
* هر موز خام حاوی ۱۰۰ کالری است و انرژی زای طبیعی محسوب می شود.
* اسید معده را که موجب سوءهاضمه و ناراحتی های دیگر می شود، خنثی می کند.
* سرشار از پتاسیم است و برای کاهش فشارخون مفید است.
* تقویت کننده دستگاه عصبی است، بنابراین مصرف آن به دانش آموزان توصیه می شود.
* سرشار از ویتامین B است. در نتیجه به عنوان آرام بخش سیستم عصبی محسوب می شود.
* برای افرادی که در حال ترک سیگار هستند، مفید است، زیرا میزان بالای ویتامین B12B6A1C، پتاسیم و منیزیم موجود در آن سبب می شود بدن از علایم ترک سیگار بهبود پیدا کند.
* مصرف آن برای افراد کم خون مفید است.
* موز پخته شده به طور معجزه گری، بیماری سل را درمان می کند. * موز له شده را روی زخم و سوختگی بمالید تا تسکین یابید.
* مصرف منظم موز، سکته را ۴۰درصد کاهش می دهد.
* برای مقابله با سوزش سردل، موز بخورید.
خواص پوست موز:
مالیدن قسمت داخل آن روی پوست در از بین بردن زگیل، کاهش ورم یا التهاب بر اثر گزیدگی حشرات و تقویت پوست موثر است.
آنتی اکسیدان و ماده کانی موجود در پوست موز برای بازسازی طبیعی پوست موثر است.
پوست موز برای رفع خشکی و خارش پوست و بیماری هایی چون داءالصدف مفید است.
مالیدن منظم آن روی پوست صورت، چین و چروک را کاهش می دهد.