مصرف ماست را افزایش دهید .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70254
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    . ماست، محصول لبنی تخمیر شده‌ای است که از افزودن کشت باکتری به شیر درست می‌شود. این عمل موجب تبدیل قند و لاکتوز شیر به اسید لاکتیک می‌شود. این روند به ماست، تازگی داده و طعم آن را خوشمزه می‌کند، طعمی‌ مانند پودینگ که به نام اصلی ترکی خود یعنی یوگرمک به معنی غلیظ برمیگردد.

    تحقیقات دکتر مچینکوف درباه طول عمر بلغارها و رابطه آن با مصرف بالای ماست وفراورده های لبنی بود.
    امروزه، ماست، نقش مهمی‌در تغذیه بسیاری از نقاط جهان مانند ترکیه، یونان، هند و کشورهای خاورمیانه، اروپای شرقی و آسیا دارد.

    فواید ماست

    سیستم رتبه بندی غذایی ،ماست را به عنوان منبع غذایی بسیارخوبی برای کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین- ویتامین ب2 و ید قرار داده است. همچنین، طبق تحقیقات ، ماست منبع خوب ویتامین ب12، اسید پاناتوتنیک، ویتامین ب5، زنیک، پتاسیم، پروتئین و مولیبدنوم است. فقط همین ده ماده غذایی از ماست یک غذای حافظ سلامتی ساخته است. اما بیشترین اطلاعات سلامتی در مورد ماست، مربوط به زمینه بالقوه یک باکتری فعال میشود.

    ماست برای زندگی طولانی‌تر

    با کیفیت‌ترین ماستی که از فروشگاه خریداری میکنید، حاوی باکتری فعالی است که زمینه فواید سلامتی را فراهم میکند. ماستی که حاوی کشت باکتری مایه باشد، به طول عمر شما کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

    طول عمر :
    مطا‌لعاتنشان داده است که مصرف زیاد ماست بخصوص در افرادی مانند سالخوردگان که از ایمنی متوسطی برخوردارند، سیستم دفاعی را تقویت می‌کند و در نتیجه مقاومت بدن آنان در مقابله با بیماریها افزایش می‌یابد. یک مطالعه تحقیقاتی، به مدت 5 سال روی 162 نفر از سالخوردگان انجام شد. میزان مرگ در افرادی که 3 بار در هفته ماست و شیر مصرف میکردند 38% کمتر از میزان مرگ در افرادی بود که ماست و دیگر فراورده‌های لبنی را کمتر از یک بار در هفته میخوردند (مصرف مرکبات، 2 بار در هفته و مصرف کم گوشت نیز در کاهش میزان مرگ دخالت داشت).

    جلوگیری از عفونت واژن :
    خوردن ماست میتواند به جلوگیری از عفونت واژن کمک کند. یک مطالعه،به زنانی که عفونت مکرر واژن همراه با بوی بد داشتند، به مدت 6 ماه روزانه به اندازه 8 مثقال ماست داده شد . محققان گزارش کردند که سه برابر کاهش عفونت در این زنان دیده شد.

    کمک در کاهش چربی خون:
    کلسترول (LDL) که همان کلسترول بد است را کاهش و کلسترول (HDL )،کلسترول خوب، را بالا می‌برد. مصرف روزانه (صد گرم)ماست پروبیوتیک (ماست حاوی باکتری افزاینده سلامت)در بانوانی که رایگان در اختیار آنان قرار داده شد، به طور قابل توجهی میزان کلسترول را کاهش داد، در حالیکه باعث افزایش کلسترول HDL در آنان شد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.