یک متخصص تغذیه گفت: مصرف لوبیای سویا موجب افزایش حافظه، کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می شود.
مصرف لوبیای سویا موجب کاهش کلسترول بد خون ldl می شود و از اکسیداسیون کلسترول( hdl )جلوگیری می کند.
مصرف سویا رادیکال های آزاد را خنثی می کند و مانع از تشکیل پلاک در عروق خونی می شود. سویا یکی از موادی است که سرشار از فیتو استروژن است که در تقویت حافظه و افزایش هوش بسیار مفید است.
فلزاتی مانند روی و منیزیم نیز در افزایش حافظه و تقویت آن مؤثر است که این گونه مواد در سبزی ها و میوه ها به وفور یافت می شود.
برای افزایش حافظه و تقویت آن می توان از منابع غذایی حاوی کولین استفاده کرد. کولین بر سلول های عصبی تأثیر می گذارد و موجب ساخته شدن استیل کولین می شود.
استیل کولین برای افزایش حافظه و فعالیت های عضلانی بسیار مفید است. کولین در مواد غذایی مانند شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی وجود دارد