پژوهشگران در يك آزمايش جديد نشان دادند كه مصرف كلم بروكلي خطر بروز سرطان پروستات را كاهش ميدهد.
محققان ميگويند؛ سولفورافان يك ماده شيميايي موجود در كلم بروكلي است كه با سلولهاي فاقد يك ژن موسوم به «PTEN» تعامل ميكند تا احتمال بروز يا پيشرفت سرطان پروستات را كاهش دهد.
ريچارد متين محقق انستيتو تحقيقات غذا با همكاري محققان پارك پژوهشي نورويچ در انگليس مجموعهاي از آزمايشات را روي بافت پروستات انسان و مدلهاي موشهاي مبتلا به سرطان پروستات انجام دادند تا تعامل بين بيان ژن «PTEN» و فعاليت ضد سرطاني سولفورافان را بررسي نمايند.
به گفته محققان ژن «PTEN» يك ژن سركوب كننده تومور است كه حذف يا غيرفعال شدن آن ميتواند غده پروستات را سرطاني كرده و احتمال پيشرفت سرطان را تشديد كند.
محققان دريافتند: ماده سولفورافان بسته به وجود ژن «PTEN» تاثيرات متفاوتي دارد.