اخیرا مطالعه ای با هدف مقایسه اثر مصرف غلات کامل و تصفیه شده بر بافت چربی زیرجلدی شکمی و چربی احشایی انجام شده است که در این مطالعه اطلاعات رژیمی افراد با FFQ ثبت شده ودور کمر، چربی شکمی و احشایی اندازه گیری میشد. نتایج نشان داد که مصرف غلات کامل با چربی شکمی و احشایی ارتباط معکوس دارد در حالی که مصرف غلات تصفیه شده با افزایش چربی شکمی و چربی احشایی همراه بود.
بنابراین افزایش مصرف غلات کامل بجای غلات تصفیه شده با کاهش چربی شکمی همراه خواهد بود.
Am J Clin Nutr 92: 1165-1171, 2010