متخصصان دانشگاه فلوریدای آمریکا اعلام کردند، مصرف سیبزمینی به طور روزانه موجب میشود سیستم دفاعی بدن افزایش یابد و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری کاهش مییابد.
بنابراین گزارش، سیبزمینی حاوی ویتامین C و ویتامین های گروه B و همچنین حاوی مقدار زیادی از مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، منیزیم و منگنز و فسفر است که وجود این مواد در بدن به طور فراوان موجب افزایش سیستم دفاعی بدن میشود.
گفتنی است، تقویت سیستم دفاعی بدن موجب مقاوم شدن بدن مقابل باکتریهای عامل بیماری میشود.
سیبزمینی خواص مفیدی دارد و در عین حال نیز در غذاهای بسیار متنوعی قابل استفاده است. سیبزمینی علاوه بر نشاسته که قسمت عمده آن را تشکیل میدهد، دارای آب فراوان و املاح معدنی، اسیدهای آلی، آنزیمها و ویتامینهای مختلف است. سیبزمینی با توجه به ترکیب غذایی که دارا است، ماده غذایی مفید، سالم، نیروبخش و زودهضم بوده و مصرف آن برای مبتلایان به مرض قند نیز زیان بخش نیست.
سیبزمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است به طوری که هر 100 گرم سیبزمینی 20 تا 25 میلیگرم ویتامین ث دارد. بنابراین سیبزمینی برای تأمین ویتامین ث مورد نیاز به منظور جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر میرود. سیبزمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی املاح مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. سیبزمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است.