پژوهشگران دانشگاه بارسلونا یافتند، مصرف روزانه نان راه مناسبی برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی است
نتایج یک مطالعه نشان داده است مصرف روزانه نان با بهبود سطوح چربی خون و در نتیجه سلامت قلبی بیشتر در ارتباط است.
پژوهشگران در این مطالعه، وضعیت 275 فرد کهنسال را که در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی بودند، مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد افرادی که روزانه از نان استفاده می کنند پروفایل چربی سالم تر و سطوح انسولین پایین تری دارند.
پژوهشگران تاکید کردند نکته مهمی که باید در نظر گرفت این است که سطح بهبود یافته چربی خون تنها در افرادی که به طور منظم و هرروز نان دریافت می کردند دیده شد و مصرف نامنظم نان این اثرات را نداشت.
Medical News Today