مصرف خرما از سكته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌كند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87799
    z.yari
    مشارکت کننده

    مصرف خرما موجب كاهش كلسترول خون می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌كند. خرما یكی از منابعی است كه همه ویتامین‌هایی كه برای فعالیت‌های فیزیولوژی بدن مفید است را تأمین می‌كند.
    خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین E است. ویتامین E یك آنتی‌اكسیدان است كه برای ذخیره كردن ویتامین A و C و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است همچنین موجب افزایش نیروی جوانی می‌شود و پیری سلول‌ها را به تأخیر می‌اندازد.
    ویتامین E موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری می‌كند و خاصیت ادرار‌آوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌كند.
    كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، می‌توانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین E موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری می‌كند.
    خرما سرشار از ویتامین‌های گروه ب است كه این ویتامین در بدن از ناراحتی‌های پوستی، روحی و عصبی پیشگیری می‌كند.
    ویتامین ب 1 موجود در خرما موجب كاهش كلسترول خون در افراد می‌شود همچنین موجب كاهش فشار خون و كاهش سردرد‌های میگرنی می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.