کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف توتفرنگی و تمشک آبی خطر حمله قلبی را در زنان کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، این کارشناسان در مقاله جدیدی که در مجله انجمن قلب آمریکا موسوم به «گردش خون» منتشر شده یادآور شدند: مصرف سه نوبت یا بیشتر در هفته از این میوهها خطر بروز حمله قلبی را تا یک سوم در زنان کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، توتفرنگی و تمشک آبی حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات طبیعی موسوم به فلاوونوئیدها هستند که در انگور و توت سیاه نیز یافت میشوند. گروه خاصی از این فلاوونوئیدها که آنتوسیانین نام دارند میتوانند به باز شدن عروق و سرخرگها کمک کنند و مزایای قابل توجهی برای قلب و عروق دارند.
دکتر اریک ریم کارشناس ارشد و استادیار دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در این باره اظهار داشت: توتفرنگی و تمشک آبی از مواد خوراکی هستند که زنان میتوانند آنها را به راحتی به رژیم غذایی هفتگی خود بیافزایند و از مزایای فوقالعاده آن بهره مند شوند. با این تغییر ساده در رژیم غذایی میتوان در جهت تلاش برای پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی در زنان گام مهمی برداشت.