به موازات افزایش میزان کلسترول دریافتی از غذا، میزان سنتز کلسترول در بدن کاهش می یابد که این روند به تثبیت وضعیت کلسترول پلاسما کمک می کند لذا باكاهش دریافت كلسترول از طریق غذا ، سنتز داخلی كلسترول در بدن افزایش یافته و حتی ممكن است بیشتر از قبل شود! لازم به ذکراست که چربیهای اشباع شده موجود در غذا بیشترین تاثیر را بر روی سطح کلسترول خون می گذارند و دراین بین کلسترول غذا نقش كمتري دارد، نكته قابل توجه این است كه بیشتر چربی های موجود در تخم مرغ از نوع غیر اشباع هستند؛ بنابراين ارتباطی با افزایش كلسترول خون ندارند.با توجه به مطالب ذكر شده و منابع علمي ديگر، براي بيماراني كه كلسترول بالا دارند، مصرف 3 عدد تخم مرغ در هفته مجاز مي باشد.