مصرف بیش از حد میگو موجب بالا رفتن کلسترول برخلاف سایر فرآوردههای دریایی میشود.
محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: میگو یکی از غذاهای دریایی است که جزو خانوادهی خرچنگها محسوب میشود و سرشار از آهن و فسفر است.
وی ادامه داد: میگو غذای بسیار مناسبی است چون سرشار از امگا 3، ویتامین D، سلنیوم، ویتامین B12 و پروتئین است.
عزیزی اظهار داشت: میگو به دلیل آنتیاکسیدان سرشار در جلوگیری از بروز سرطان مؤثر است و به علت دارا بودن امگا3 به کنترل فشارخون کمک میکند. همچنین مصرف میگو احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد و نیز ضد آلزایمر بوده و برای سالمندان بسیار مفید است.
وی در مورد مصرف بیش از حد میگو تأکید کرد: مصرف بیش از حد میگو میتواند باعث بالا رفتن کلسترول برخلاف سایر فرآوردههای دریایی شود. بنابراین افرادی که کلسترول بالا دارند و بیماران قلبی باید در مصرف این ماده اعتدال را رعایت کنند اما برای افرادی که مشکل و بیماری خاصی ندارند مصرف بیش از حد میگو نمیتواند منجر به آسیب شود و حتی مفید است.
عزیزی خاطرنشان کرد: میگو به دلیل خواص زیاد یکی از بهترین مواد غذایی محسوب میشود که مصرف هفتهای 1 الی 2 بار آن به افراد توصیه میشود و افرادی که از گوشت قرمز استفاده نمیکنند میتوانند میگو را جایگزین کنند تا دچار فقر آهن نشوند.