مصرف «آهن» تا ۴۵ سالگی برای زنان ضروری است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81263
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    زنان از 15 تا 45 سالگی باید از منابع غذایی غنی آهن استفاده کنند و ذخایر بدن را از آهن تکمیل کنند.
    به تغذیه زنان باید توجه ویژه‌ای نشان داد به دلیل اینکه سلامت خانواده در گرو زنان سالم است.
    شیوع چاقی و اضافه وزن در میان زنان از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به این مسئله توجه داشت که زنان نباید موادغذایی پرکالری مصرف کنند و غذای دریافتی آنها باید کنترل شده باشد.

    *افراد از دوران کودکی باید منابع غنی از کلسیم را مصرف کنند



    علاوه بر دریافت میزان انرژی باید به میزان کیفیت غذای دریافتی زنان توجه داشت و دریافت کلسیم و آهن در دوران بارداری بسیار اهمیت دارد و در مورد کلسیم باید گفت که از دوران کودکی باید به دریافت آن توجه داشت.

    مصرف انواع لبنیات و کشک برای تأمین کلسیم ضروری است و زنان 2 تا 3 سهم از گروه لبنیات مصرف کرده و تا 30 سالگی ذخایر بدن را از کلسیم تکمیل کنند
    و پس از 30 سالگی کلسیم از بدن خارج می‌شود.

    *زنان از 15 تا 45 سالگی از منابع غنی آهن استفاده کنند


    زنان از 15 تا 45 سالگی باید از منابع غنی آهن استفاده کرده و ذخایر بدن را تکمیل کنند و دختران امروز باید از تغذیه مناسب بهره‌مند شوند تا در آینده مادران سالمی باشند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.