مصرف آجیل خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83265
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    در این مطالعه دکتر ˈکارن سیگلˈ و همکارانش از دانشگاه ˈلوما لینداˈ به ارتباط میان مصرف انواع مغزها همچون بادام ، بادام هندی ، فندق ، پسته و گردو و کاهش خطر ابتلا به سندروم متابولیک پی بردند.

    سندروم متابولیک مجموعه ای از عوامل خطر ساز است که خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دو برابر و خطر ابتلا به دیابت نوع دو را پنج برابر می کند.

    تخمین زده می شود که حدود یک سوم شهروندان آمریکایی به سندروم متابولیک مبتلا هستند.

    در این مطالعه محققان با بررسی افرادی که در روز به میزان کافی از انواع مغزها استفاده می کنند ،متوجه شدند که خطر ابتلای آنها به سندروم متابولیک هفت درصد کاهش یافته است.

    محققان علاوه بر تاثیر مصرف آجیل ها بر سندروم متابولیک ، اثر مصرف آجیل بر چاقی را نیز مورد بررسی قرار دادند.

    این مطالعه نشان داد که افرادی که در روز به اندازه کافی آجیل مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که در روز کم آجیل مصرف می کنند، شیوع چاقی در آنها به اندازه قابل توجهی کمتر بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.