مصرف آب گوجه فرنگی پس از انجام تمرینات ورزشی مفید است

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75721
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرده اند که برای رفع خستگی و تامین مجدد انرژی بدن پس از انجام تمرینات ورزشی، مصرف آب گوجه فرنگی بهتر و موثرتر از نوشابه های انرژی زا است.

    کارشناسان می گویند: گوجه فرنگی حاوی مواد شیمیایی حیاتی است که این مواد به بهبود عضلات و رفع خستگی آنها و نیز بازگرداندن سطح قند خون به وضعیت عادی پس از انجام تمرینات ورزشی و کشیدگی ماهیچه ها و عروق کمک می کنند.

    به نوشته روزنامه دیلی میل، کارشناسان تعدادی از انستیتوهای سلامت در یونان آزمایشاتی را روی ۱۵ ورزشکار طی یک دوره دو ماهه انجام دادند. ۹ نفر از این ورزشکاران پس از ورزش، آب گوجه فرنگی نوشیدند و شش نفر دیگر نیز از نوشابه های انرژی زای ورزشی استفاده کردند.

    نتایج بررسی ها نشان داد در گروهی که پس از انجام تمرینات از آب گوجه فرنگی استفاده کردند پس از مصرف این نوشیدنی، تنش و فشار عضلانی سریعتر بهبود پیدا کرد و همچنین سطح قند خون آنها زودتر به حالت طبیعی بازگشت.[/align]

    #99361
    s.farzi
    مشارکت کننده

    جالب بود ممنون ….

    #99370
    madjd
    مدیرکل

    جالب بود ،معمولا آدم برعکس این را تصور میکنه
    درضمن
    متخصصان تغذیه در انگلیس دریافته‌اند که آب گوجه فرنگی برای مقابله با بیماری‌های استخوانی مفید است.
    این متخصصان می‌گویند: نوشیدن دو لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوان‌ها را تقویت می‌کند و برای پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.ماده اصلی که سبب این اثرگذاری در گوجه فرنگی می‌شود، احتمالا لیکوپن است. تاکنون پزشکان می‌دانستند لیکوپن آنتی اکسیدانی است که خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان کاهش می‌دهد. این آنتی اکسیدان همچنین از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.به گزارش روزنامه‌ دیلی میل، در انگلیس حدود سه میلیون نفر به بیماری پوکی استخوان مبتلا هستند. در این آزمایشات متخصصان علوم پزشکی دانشگاه تورنتو در کانادا از 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله خواستند که گوجه فرنگی را به مدت یک ماه به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند. آن‌ها متوجه شدند که این اقدام موجب افزایش شدید مقدار «ن ـ تلوپتید» در خون می‌شود.«ن ـ تلوپتید» ماده شیمیایی است که در زمان تضعیف و احتمال شکستگی استخوان‌ها در خون آزاد می‌شود.از سوی دیگر، در بدن زنانی که گوجه فرنگی مصرف کرده بودند به دلیل افزایش مقدار لیکوپن در خونشان، از میزان «ن ـ تلوپتید» به شدت کاسته شد و کمتر در معرض تضعیف استخوانی قرار داشتند.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.