ماهي و ميگو
بافت گوشت ماهي و ميگو از گوشتهاي ديگر بسيار نرمتر است، به همين دليل اگر ماهي و ميگو را خام يا پخته داخل مايکروفر بگذاريد، گوشت آنها از هم ميپاشد و تمام ديوارههاي داخلي دستگاه را کثيف ميکند. چربي بيش از اندازه و بافت نرم ماهي تن هم باعث پاشيدن تکههاي آن در اثر حرارت بالاي مايکروفر ميشود.
چاره چيست؟ ماهي را پس از طعمدار کردن، با پوست داخل يک ظرف گود مانند بشقاب خورشخوري يا ظرف پيتزاخوري بگذاريد و روي ظرف را با سلفون بپوشانيد. حالا ميتوان اين ظرف سرپوشيده را با خيال راحت، داخل مايکروفر گذاشت و ديگر نگران پاشيدن تکههاي ماهي به در و ديوار دستگاه نبود. تن ماهي را هم ميتوان به همين شکل گرم کرد. اگر حرارت مناسبي براي پخت يا گرم کردن ماهي و ميگو انتخاب کرده باشيد، امکان از دست رفتن بافت ظاهري آنها به زير 10 درصد ميرسد.
منابع: Food Safety, Eating Well