ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83490
    e.amini
    مشارکت کننده

    آيا ماهي پروتئين کمتري نسبت به گوشت قرمز و مرغ دارد؟ خيلي‌ها مي‌گويند ماهي خيلي سيرشان نمي‌کند، در حالي که گوشت قرمز و مرغ اين حالت را ندارد!

    پاسخ:پروتئين ماهي همانند گوشت قرمز و مرغ است و منبع خوب پروتئين محسوب مي‌شود و حتي قابليت هضم و جذب مطلوب‌تري نسبت به گوشت قرمز دارد به‌طوري که هضم‌پذيري ماهي 96 درصد است، در حالي که گوشت گاو 90 درصد قابليت هضم‌ دارد. شايد يکي از دلايلي که مردم ما کم ماهي مي‌خورند، اين است که تنوع در پخت ماهي وجود ندارد و بيشتر مردم ماهي را فقط سرخ مي‌کنند. شايد اگر مدل‌هاي مختلفي براي طبخ ماهي وجود داشته‌باشد، همين تنوع باعث شود مردم بيشتر ماهي بخورند. اگر دقت کرده باشيد، در جنوب ايران چون با ماهي غذاهاي متنوع درست مي‌کنند، مردم بيشتر ماهي مي‌خورند. از طرف ديگر ماهي يک غذاي سالم است اما وقتي ما آن را با روغن فراوان سرخ مي‌کنيم به يک غذاي ناسالم تبديل مي‌شود بنابراين روش طبخ نيز بايد اصلاح شود. در بسياري از کشورها ماهي را با سيب‌زميني مي‌خورند يا حتي مي‌توان آن را کبابي يا بخارپز يا به‌صورت خوراک ماهي با ساير سبزي‌ها مصرف کرد.
    سلامت نیوز: چرا ماهي‌هاي کوچک‌تر سالم‌ترند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.