ماهي دشمن سرطان کولون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69308
    n.fazel
    مشارکت کننده

    مصرف ماهي در كنار تمام خواصي كه دارد و اسيدهاي چرب آن سبب، تقويت سيستم ايمني و پيشگيري از تصلب شرايين مي‌شود، همچنين مي‌تواند جلوي رشد سلول‌هاي سرطاني در ناحيه كولون را هم بگيرد. علت آن هم نوع اسيدهاي چرب منحصر به فردي است كه در ماهي وجود دارد.

    خاصيت ضدسرطاني ماهي در ناحيه كولون مربوط است به ايكوزاپنتانوييك اسيد و دكوزاهگزانوييك اسيد. ما در طول روز ممكن است با هزاران موردي مواجه شويم كه سلول‌هاي ما را سرطاني كند. اما خوشبختانه خداوند ژن‌هايي را در سلول‌هاي ما آفريده است كه ما اصطلاحا به آن آنتي‌آنكوژن يا ژن‌هاي ضدسرطان مي‌گوييم. برخي تركيب‌هاي موادغذايي هستند كه اين ژن‌هاي ضدسرطان را در بدن ما روشن مي‌كنند و اجازه نمي‌دهند ما به بدخيمي و سرطان مبتلا شويم. اين اسيدهاي چربي كه در ماهي وجود دارد مي‌تواند سبب فعاليت بيشتر اين ژن‌ها به ويژه در اين ناحيه شود و اجازه نمي‌دهد در ناحيه كولون سرطان يا بدخيمي اتفاق بيفتد. يكي ديگر از خواصي كه اسيدهاي چرب ماهي دارند اين است كه اگر چنانچه بدخيمي در محل وجود داشته باشد و سلول روند سرطاني شده را شروع كرده باشد، اسيدهاي چرب مي‌تواند سبب القاي مرگ سلولي در آن ناحيه شود و سلول‌هاي سرطاني را از بين ببرد. افرادي كه در رژيم غذايي‌شان از ماهي استفاده مي‌كنند به خاطر وجود اين اسيدهاي چرب، احتمال سرطاني شدن در ناحيه سلول‌هاي كولون بسيار كم گزارش مي‌شود مشروط بر اينكه شايد اين مساله را در مصرف مكمل‌‌ ماهي نمي‌بينيم يعني به عبارتي تركيباتي در گوشت ماهي هست كه مي‌تواند آثار اسيدهاي چرب را به نوعي تقويت كرده و به نوعي ضدسرطاني باشد. بنابراين از آنجا كه ژنتيك از جمله مواردي است كه در ابتلا به سرطان كولون نقش دارد، توصيه مي شود خانواده‌هايي كه اين نوع سرطان در آنها گزارش شده حتما در مصرف ماهيان و آبزيان دقت ويژه‌اي داشته و به ويژه در افرادي كه زخم‌هاي ناحيه كولون دارند، چون احتمال سرطاني‌شدن اين زخم‌ها در آينده بالاست، حتما 2 تا 3 بار در هفته ماهي مصرف كنند.اکتبر-ريدرز دايجست

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.