مواد لازم براي 4 نفر
مرغ 4 تكهي 200 گرمي
پياز خرد كرده 1 عدد متوسط
سير 3 حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوري
ماش 150 گرم
برنج 300 گرم (2 پيمانه)
رشتهي پلوئي خرد كرده 100 گرم
كشمش پلوئي 100 گرم
پيازداغ براي تزئين 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
مرغ را همراه با پياز، سير، نمك، فلفل و زعفران بپزيد. آنگاه، استخوانهاي آن را بگيريد و مرغ را به تكههاي كوچك خرد كنيد. سپس ماش را بپزيد و برنج خيسانده را در آب جوش بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. همينكه مغز برنج نرم شد، رشته و ماش را به آن بيفزائيد و پس از يك دقيقه در صافي بريزيد. حالا مخلوط رشتهپلو و ماش را در قابلمهي مناسبي بريزيد و روي حرارت متوسط اجاق، به مدت تقريبي 52 دقيقه دم كنيد. اكنون كشمش را در اندكي روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. اينك رشتهپلو را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد و با پيازداغ، كشمش و مرغ بيارائيد.