لواشک چون از میوه تهیه میشود غنی از بیشتر ویتامینها و املاح معدنی است اگر چه طبیعی است که ضمن تهیه آن برخی از ویتامینها از جمله ویتامین C از بین بروند.
لواشک عصاره میوه است و میزان قند موجود در میوهها 5 تا 15 درصد است که این مقدار قند در لواشک چند برابر میشود؛ پس بدیهی است که لواشک چاق کننده است.
خیلی از افراد چاق، لواشک ترش میخورند تا لاغر شوند اما به این فکر نمیکنند که لواشک چه ترش و چه شیرین، قندش چند برابر خود میوه است و چاقکننده میباشد.
وجود عناصر معدنی، قند و املاح معدنی محیطی مناسب جهت رشد قارچ، میکروب و انگلها فراهم میسازند که در شرایط نامناسب تهیه و نگهداری لواشک میتوانند خطرات قارچی و میکروبی را برای افراد به دنبال داشته باشند.
مصرف لواشک برای کودکان نامناسب است. لواشک ماده غذایی مناسبی از نظر بهداشتی نیست و با توجه به جنبه مثبت لواشک، باید جنبههای منفی و غیربهداشتی آن را نیز مدنظر قرار داد.