لواشک آلو خونگی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76923
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    درست کردن لواشک اصلا کار سختی نیست و می‌تونید تو خونه لواشک آلو، آلبالو یا لواشک چند میوه درست کنید. خوبی لواشکای خونگی اینه که اولا تمیز هستن، و بعد اینکه ترشی، شیرینی یا شوری‌ لواشک دست خودتونه. لواشک اگه تو شرایط بهداشتی تولید شده باشه یه خوراکی سالمه و چون خواصش کم و بیش اندازه همون میوه‌ایه که باهاش لواشک درست کردید.
    اینجه طرز تهیه لواشک آلو رو بخونید. این دستور ساده رو می‌تونید درباره بیشتر میوه‌ها به کار ببرید.
    آلو (قطره‌ای یا آلوی سیاه) رو خوب بشورید و تو یه قابلمه بریزید. بسته به شل یا سفتی آلو ۱ تا ۲ لیوان آب و کمی نمک بریزید. می‌تونید با گوشت‌کوب آلوها رو کمی له کنید که زودتر بپزه. حالا اجاق رو روشن کنید تا آلو با حرارت ملایم بپزه. ۲۰ دقیقه بعد عطر دلپذیری از آشپزخونه می‌زنه بیرون که دهن‌تون رو آب می‌ندازه. برای عطر و طعم بهتر می‌تونید مقداری هم زردآلو با آلوها بپزید. گذشته از اینکه لواشک زردآلو هم به تنهایی خوشمزه است و به همین ترتیب درست می‌شه.
    وقتی آلوها کاملا پختن مزه محتوایات قابلمه رو بچشید، شاید دوست داشته باشید کمی نمک یا شاید شکر بهش اضافه کنید. حواس‌تون باشه که قراره آب لواشک تبخیر شه و نباید مایه اولیه خیلی شور باشه، چون بعد از خشک شدن شورتر هم می‌شه.
    حالا یه سینی بزرگ بیارید که به بخش هیجان انگیز ماجرا رسیدیم. مایه قابلمه که کمی خنک شد اونو از یه آبکش رد کنید. از دست‌تون کمک بگیرید تا پوست و هسته آلو تو سبد بمونه و مایه غلیظ لواشک از آبکش خارج شه.
    کف سینی یه لایه سلفون بندازید و مایه لواشک رو روش بریزید. ضخامت لواشک دست خودتونه، اما اگه خیلی کلفت باشه دیر خشک می‌شه. سینی که پر شد یه لایه دیگه سلفون روی لواشک پهن کنید و بذاریدش جلوی آفتاب تا خشک بشه.

    #100483
    madjd
    مدیرکل

    بدون نمک و شکر نمیشه؟

    #100484
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بدن نمک که لطفی نداره ولی مشکل اینه که تو آپارتمان های الان آفتاب سخت پیدا می شه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.