-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ مهر، ۱۳۹۰ در ۰۷:۱۰ #71312کاربر عادیمشارکت کننده
این لقمه های گوشتی یک غذای خوشمزه برای شما و خانوادهتان خواهد بود.
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:آرد 4 پیمانه
شکر یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری یک قاشق سوپخوری
کره آب کرده 100 گرم
شیر ولرم به میزان لازم
********************
مواد میانی:
پیاز یک عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 300 گرم
قارچ خرد شده یک پیمانه
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
گوجه فرنگی یک عدد
فلفل دلمهای یک عدد
جعفری خرد شده 50 گرم
**********************
مواد رویه:
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک قاشق چایخوری
زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
************
طرز تهیه:
* در کاسهای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر فوری را با هم مخلوط کرده و کره آب کرده را به آن اضافه کنید.
* شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد.
* روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کرده و بالا بیاید.
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید
* ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت چرخ کرده، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه و کمی تفت دهید تا به روغن بیفتد.* حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شوند.
* بعد از سرد شدن، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
* وقتی خمیر به میزان کافی پف کرد از آن به اندازه نارنگی برداشته و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و در سینی فر چرب شده بچینید.
* سپس روی آن را دوباره به مدت بیست تا سی دقیقه بپوشانید تا پف کند.
* با برس مخلوط زردهی تخم مرغ، روغن مایع و زعفران آب کرده را روی خمیر مالیده و کنجد و یا سیاه دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.
نکته
این دستور 345 گرم کربوهیدرات، 160 گرم پروتئین، 185 گرم چربی و 3685 کیلوکالری انرژی دارد.منبع: مجلهی هنر آشپزی
-
نویسندهنوشتهها
- موضوع ‘لقمههای گوشتی’ برای پاسخ های جدید بسته است.