گه تو این گرونی هنوز این شانس رو دارید که هر چندگاه یه تیکه گوشت لخم رو سرخ کنید و به بدن بزنید، کمی صبور باشید و بعد از سرخ شدن گوشت عجله نکنید. برای اینکه همه خواص گوشت رو یک جا داشته باشید، و به انواع بیف و استیک کمی استراحت بدید تا عرقشون که از اون حرارت بالا دراومده خشک شه و بعد بخوریدش.
وقتی مغز گوشت هم پخت زیرش رو خاموش کنید و بذارید همراه با ته مونده آب گوشت تو تابه استراحت کنه. گوشت این آب رو دوباره جذب میکنه. به این ترتیب هم گوشت آبدار و خوشمزه میشه و از همه مهمتر خواصش رو هم حفظ میکنه.