لاغری و کاهش چربی بدن خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69290
    nikbakht
    مشارکت کننده

    صندوق جهانی تحقیقات سرطان در پژوهشی جدید در جهان، به این نتیجه رسید که حتی کسانی که اضافه وزن ندارند، برای کاهش خطر ابتلا به سرطان باید خود را لاغرتر کنند.
    در ضمن همه باید تلاش کنند تا حد ممکن خود را لاغر نگه دارند، بدون اینکه دچار کمبود وزن غیرطبیعی شوند.
    کسانی که شاخص وزن بدن آنها بین ‪ ۱۸/۵‬و ‪ ۲۵‬باشد، از نظر وزنی “سلامت” هستند و این شاخص عددی است که از نسبت قد به وزن فرد به دست می آید.
    این پژوهشگران معتقدند که میزان چربی بدن، از عوامل اصلی بروز بیماری سرطان است و اهمیت این عامل از آنچه قبلا تصور می‌شده، بسیار بیشتر است.

    سرطان راست روده و سرطان سینه از شایع‌ترین سرطان‌ها هستند . در این گزارش آمده است دلایل متقاعدکننده ای وجود دارد که میزان چربی بدن نقش اصلی در بروز این نوع تومورها دارد.
    محققان به ویژه توصیه می‌کنند که مردم از گوشت‌های فرآوری شده مانند ژامبون و کالباس پرهیز کنند و مصرف گوشت قرمز را تا نیم کیلو در هفته کاهش دهند.
    این گزارش نخستین سندی است که در آن از تغذیه نوزاد با شیر مادر به عنوان وسیله‌ای برای محافظت از سرطان یاد شده و آمده است که این کار سبب جلوگیری از سرطان سینه در مادر و پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط در کودک می‌شود، هر چند این موارد هنوزبه اثبات نرسیده‌اند.

    منبع: سایت Persian diet

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.