قهوه و سودا خطر بروز نقرس را تشدید می‌کنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93855
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    آمار جدید نشان می‌دهد: شمار مبتلایان به بیماری دردناک «نقرس» در آمریکا رو به افزایش است.

    به گزارش ایسنا، تعداد آمریکایی‌هایی که به این بیماری دردناک و ناتوان کننده آرتریتی مبتلا شده‌اند، طی چند دهه گذشته افزایش یافته است.

    این آمار که تا سال 2008 تهیه شده حاکیست: در دهه اخیر هشت میلیون و 300 هزار آمریکایی مورد حملات نقرس قرار گرفته‌اند که این رقم معادل 9/3 درصد جمعیت کل بزرگسالان آمریکایی است.

    به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، این در حالی است که در دهه‌های 1980 و 1990 نرخ ابتلا به این بیماری 7/2 درصد بوده است.

    طبق مطالعات ارائه شده در نشست سالانه کالج روماتولوژی آمریکا که هفته جاری در آتلانتا برگزار شد، نوشیدنی‌های مورد علاقه آمریکایی‌ها مثل قهوه و نوشیدنی‌های شیرین مثل سودا در افزایش خطر نقرس نقش دارند.[مصرف زیاد قهوه و تولد کودکان کم وزن]

    به گزارش ایسنا، نقرس شکل فوق‌العاده دردناک بیماری آرتریت است که در اثر تشکیل اسیداوریک بروز می‌کند. در این بیماری، بلورهای اسیداوریک به غضروف مفاصل، تاندون‌ها و سایر بافت‌های اطراف به ویژه‌ در پاها نفوذ می‌کند که حاصل آن بروز واکنش التهابی است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.