گروهی از متخصصان علوم پزشكی در آمریكا به شواهد آزمایشگاهی جدیدی دست یافته اند كه نشان می دهد آنتی اكسیدان موجود در قهوه برای حفاظت در برابر آلزایمر و بیماری قلبی مفید است.
این متخصصان تاكید كردند كه قهوه یكی از غنی ترین منابع آنتی اكسیدان مفید برای بدن انسان است تا جایی كه می تواند تا حد زیادی در برابر مشكلاتی چون آلزایمر و بیماری قلبی نقش حفاظتی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دو متخصص تغذیه در گزارش جدیدی اعلام كردند كافئین كه در چای، كاكائو و سایر مواد غذایی نیز یافت می شود منبع قدرتمندی از تاثیرات آنتی اكسیدانی است.
این متخصصان در آزمایشات خود محاسبات تئوریك و دقیقی را در مورد تعاملات كافئین با مولكولهای مضر رادیكال آزاد در بدن انجام دادند. این محاسبات تئوریك شواهد و نتایج فوق العاده ای از خواص آنتی اكسیدان قهوه نشان می دهند.
شرح این بررسی ها در مجله انجمن شیمی آمریكا منتشر شده است.