پژوهشگران می گویند نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می دهد که چربیهای غذایی برخلاف آنچه فکر میکنیم منشا چاقی و ابتلا به امراضی نظیر ناراحتیهای قلبیعروقی و بیماریهای حاد نیست بلکه در حقیقت قندها مسببان اصلی هستند.
در واقع قندها بر انسولین تاثیر میگذارد. قندها میزان انسولین را افزایش داده و سبب بروز دیابت میشوند.
در ضمن قند فعالیت کبد را نیز افزایش میدهد و میتواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، برخی سرطانها و بیماریهای حاد را افزایش دهد.
دلایل علمی زیادی وجود دارد که اثرات مضر مصرف زیاد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان می دهد.
بسیاری از این شواهد، علمی و اثبات شده هستند و تردیدی درباره آن ها وجود ندارد.