قارچ پلو و ۳ نکته

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76521
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    برنج 2 پيمانه
    پياز بزرگ 1 عدد
    قارچ بخارپز 2 ليوان
    زرشک 2 قاشق غذاخوري
    روغن كانولا به ميزان لازم
    نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سير به ميزان لازم

    طرز تهيه: ابتدا پيازها را نگيني خرد و سرخ کنيد. قارچ بخارپز، نمک، ادويه‌ها و زرشک را به پياز داغ اضافه و تمام مواد را 3-2 دقيقه تفت دهيد. اين مايه قارچ را لابه‌لاي برنجي که آبکش کرده‌ايد، بريزيد و اجازه دهيد حدود 45 دقيقه قارچ‌پلوي شما با حرارت ملايم دم بکشد.

    3نکته:

    يک پياله ماست کم‌چرب مي‌تواند تکميل‌کننده اين غذا باشد.
    از آنجا که مايه قارچ حاوي روغن است، ديگر نيازي به روغن دادن روي برنج نيست.
    در صورت تمايل مي‌توانيد مقدار کمي رب گوجه‌فرنگي يا زعفران هم به مايه قارچ اضافه کنيد.

    منبع:cooking well

    #99899
    مریم
    مشارکت کننده

    مرسی من درست کردم البته با چاشنی رب ، خوشمزه بود خودم که خیلی خوشم اومد شوهرم و بچه ها هم پسندیدن

    #99909
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خیلی خوشحالم که همگی خوشتون اومد.
    من خودم هم با زعفران درست کردم و بسیار بسیار خوشمزه شد.

    #99915
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به نظرتون اگه از مرغ هم لای برنج استفاده کنیم خوبه؟

    #99916
    zghasemi
    مشارکت کننده

    من امتحان کردم خیلی خوشمزه شد

    #99919
    s.samadi
    مشارکت کننده

    موافقم بهتر میشه

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.