پختن زیاد گوشت خطر سرطانزایی آن را دو برابر بیشتر افزایش میدهد. لایه تیره رنگی که در اثر طبخ و سرخ کردن زیاد گوشت قرمز روی آن شکل میگیرد، احتمال بروز تومورهای روده را تا دو برابر افزایش میدهد. به نوشته روزنامه دیلی اکسپرس، متخصصان انستیتو بهداشت عمومی نروژ متوجه شدند که سرخ کردن و کبابی کردن، این خطر را خیلی بیشتر افزایش میدهد چون حرارت زیاد، قند و اسیدهای آمینه موجود در بافت ماهیچهای گوشت قرمز را به ترکیبات بسیار سرطانزا تبدیل میکند. این متخصصین اعلام می دارند که احتمال ابتلا به تومورهای روده پس از مصرف گوشت سرخ شده و کبابی در موشهایی با ژنتیک مشابه انسانی، هشتاد درصد بیشتر میشود.
منبع: همشهری