-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۳ در ۰۹:۱۴ #82936
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ارزش غذایی موز را بسیار بالا اعلام میکند. بنابر اعلام FDA این میوه فاقد چربی، کلسترول و سدیم بوده و هر عدد از آن 450 میلیگرم (13 درصد) پتاسیم، 2 درصد ویتامین آ، 15 درصد ویتامین ث، 30 میلیگرم (10 درصد) کربوهیدرات، سه میلیگرم (12 درصد) فیبر خوراکی، 19 گرم قند، یک گرم پروتئین و 2 درصد آهن دارد.
اگرچه موز سرشار از موادمغذی است و فواید بسیاری برای بدن دارد اما مانند هر خوردنی دیگر میانهروی در مصرف آن ضروری است چون خوردن همزمان چند عدد موز در یک وعده سبب سردرد میشود. موز به ویژه وقتی خیلی رسیده باشد، محتوی اسیدهای آمینهای است که باعث گشاد شدن رگها و درنتیجه سردرد میشوند. ماده تریپتوفان نیز که به افزایش خلق کمک میکند اگر زیاد از حد وارد بدن شود میتواند باعث خوابآلودگی شود. خاصیت شلکننده عضلانی منیزیم در کنار خواص دیگر این میوه نیز میتواند خطراتی را به همراه داشته باشد. موز یک میوه قندی است که زیادهروی در خوردن آن سبب پوسیدگی دندان میشود. این میوه همچنین به دلیل نداشتن چربی و پروتئین، نمیتواند یک وعده غذایی کامل یا یک تغذیه مناسب و کامل پس از ورزش کردن باشد.
مصرف بیش از حد پتاسیم نیز منجر به بروز عارضهای موسوم به «هایپرکالمی» میشود. منظور از هایپرکالمی افزایش سطح خونی یون پتاسیم در بدن است. علایم این عارضه شامل ضعف عضلانی، فلج مقطعی و نامنظمی ضربان قلب میشود. اگرچه این عارضه بسیار خطرناک است اما تنها هنگامی بروز میکند که در یک مدت زمان کوتاه حدود 43 عدد موز خورده شود.
جذب بیش از 500 میلیگرم ویتامین B6 در روز نیز به اعصاب دست و پا آسیب میرساند. البته نگران نباشید چون برای این که حجم ویتامین B6 در خون شما به این میزان برسد باید هزاران عدد موز بخورید. بهتر است پیش از خوردن موز به دلیل اینکه ممکن است پوست آن آلوده به آفت کشها باشد، آن را خوب بشوئید. [/align] -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.