چه گوجه فرنگی را میوه بدانید و چه سبزی، فواید خوراکی پرشماری دارد که بهتر است از دست ندهید.
یک گوجه متوسط (حدود 123 گرم) 22 کالری، صفر گرم چربی، 5 گرم کربوهیدرات و یک گرم پروتئین دارد؛ ضمن اینکه سرشار از ویتامین آ و c و اسید فولیک است. گوجه فرنگی می تواند خطر این بیماری ها را نیز کم کند:
– سرطان: با توجه به اینکه منبع آنتی اکسیدان است، می تواند با سرطان هایی مثل پروستات و روده بزرگ مقابله کند
– فشار خون
– فیبر، پتاسیم، ویتامین c و .. موجود در گوجه فرنگی از سلامت قلب محافظت می کند
– دیابت
– سیستمی که از پوست بدن محافظت می کند، یه ویتامین c وابسته است و گوجه فرنگی می تواند به آن کمک کند. چروک پوست، هوای آلوده و دود از دشمنان پوست هستند و گوجه فرنگی به بدن در مقابله با آنها کمک می کند.
– یبوست: خوردن خوراکی های آبدار و فیبردار برای رفع این مشکل مفید است.
– کمک به زنان باردار: زنان باردار به اسید فولیک نیاز زیادی دارند. اسید فولیک هم چنین برای بیماران افسرده خوب است.