فوايد فلاوانول‌هاي کاکائو در بازسازي عروق خوني

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66970
    n.fazel
    مشارکت کننده


    تحقيق‌هاي اخير پژوهشگران نشان داده است فلاوانول‌هاي کاکائو مي‌تواند يکي از ترکيب‌هاي مهم در رژيم غذايي افراد مبتلا به ناراحتي‌هاي قلبي عروقي باشد.

    به گزارش خبرگزاري فرانسه، تحقيق‌هاي پژوهشگران دانشگاه کاليفرنيا در سن فرانسيسکو که مشروح آن در مجله American College of Cardiology به چاپ رسيده است نشان مي‌دهد مصرف روزانه فلاوانول‌ها سبب دو برابر شدن تعداد سلول‌هاي آنژيوژنيک موجود در خون شده که در ترميم و بازسازي عروق خوني دخيل‌اند. همان‌طور که مي‌دانيد کارکرد نامناسب عروق خوني مي‌تواند زمينه را براي ابتلا به انواع بيماري‌هاي قلبي عروقي و به ويژه کروناروپاتي فراهم کند. افزايش تعداد سلول‌هاي آنژيوژنيک در مقابل مي‌تواند تا حد زيادي احتمال فوت در اثر ناراحتي‌هاي قلبي عروقي را کاهش دهد. مشروح اين تحقيقات در مجله New England Journal of medicine به چاپ رسيده است. پيش از اين نيز تحقيق‌هاي ديگر نشان داده بود فعاليت فيزيکي و برخي درمان‌هاي دارويي مي‌تواند سبب افزايش سلول‌هاي آنژيوژنيک شود. اما اين اولين تحقيق است که در رابطه با تاثير رژيم غذايي بر افزايش اين نوع سلول‌ها تاکيد دارد. محققان در بررسي‌هاي خود در اين زمينه از داوطلبان خواستند به مدت يک ماه روزانه 2 مرتبه نوشيدني‌هايي با پايه کاکائو با ميزان فلاوانول غليظ و رقيق مصرف کنند. نتايج نشان داد مصرف نوشيدني غني از فلاوانول در مقايسه با نوشيدني‌هايي که فلاوانول کمتري دارند بر فشار سيستوليک خون تاثير گذاشته و سبب بهبود 47 درصدي کارکرد عروق خوني مي‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.