در سالهای 1800 میلادی مردم برای گرم کردن بدنشان و برای بهبود بیماریهایشان به میزان زیادی از این فلفلها استفاده میکردند.
اما در روزگار ما مردم خیلی نمیتوانند طعم بسیار تند این فلفلها را تحمل کنند برای همین از این ادویههای تند به میزان معقولتری استفاده میکنند. میزان کم این ادویههای تند باعث بهبود جریان خون شده و مخاط، سینوسها و مجاری تنفسی را تمیز میکند.
طعم تند فلفل چیلی و فلفلهای دیگر مدیون وجود مادهای به نام کاپسایسین است. این ماده فواید زیادی روی سلامت ما دارد. به ویژه این که خواص ضد سرطانی آن به اثبات رسیده است.
میتوانید در سوپ یا روی نیمرو و غذاهای دیگر فلفل کاین بریزید. البته حواستان باشد که در استفاده از این فلفلهای تند زیادهروی نکنید. هر مادهی غذایی اگر به میزان معقولی مصرف شود مفید است.