فلفل سبز سیستم قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی و تحریك می كند و كمك می كند تا تصلب شرایین و فشارخون را به وسیله پایین آوردن كلسترول خون و سطوح تری گلسیرید كاهش دهد .فلفل سبز یك عامل مسكن موضعی و با دوام است. فلفل سبز حاوی تركیباتی مانند ویتامین A ،C، سولانین، كلسیم، آهن، فسفر و مواد چرب است و همچنین برای بهبود میگرن های پر درد استفاده می شود .
همچنین فلفل سبز مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن كلسترول افزایش می دهد و به این وسیله میزان كلسترول خون را كاهش می دهد. مطالعات انجام شده نشان می دهد افرادی كه هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف می كنند خیلی كمتر نسبت به دیگران به بیماری های قلبی عروقی دچار می شوند.این گیاه به مقدار كم محرك اشتها و زیاد كننده ترشحات بزاق و تسكین دهنده بواسیرهای دردناك و التهاب دار است. به علت ضد باكتریایی بودن آن، مقاومت ناحیه ابتلا به عفونت معده ای و روده ای را افزایش می دهد و می تواند اسهال عفونی را درمان كند.همچنین، به عنوان داروی ضد ریزش مو نیز به كارمی رود. البته كسانی كه دچار آلرژی و خارش هستند از مصرف فلفل سبز خودداری كنند.
منبع: سلامت نیوز