فلفل دلمه‌ای، مفید برای دیابتی‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86131
    Shafiei
    مشارکت کننده

    فلفل دلمه‌ای، گیاهی است با رنگ‌های متفاوت از جمله سبز، قرمز و زرد. این گیاه که بومی کشور آمریکاست، علاوه بر طعم خوبی که دارد از خواص زیادی نیز برخوردار است. سایت «ehow» به بعضی از خواص این گیاه اشاره کرده است.

    *فلفل دلمه‌ای برای بیماران دیابتی مفید است.

    *با کاهش تری گلیسرید باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود.

    *منبع مهم ویتامین Aو C است. این 2 آنتی اکسیدان قوی که با رادیکال‌های آزاد بدن مقابله می‌کند، برای درمان بیماری‌های قلبی، التهاب مفصل و استخوان، آب مروارید و… موثر است.

    *کپساسین موجود در فلفل دلمه‌ای، باعث تسکین درد می‌شود.

    *کپساسین مانع از چسبیدن ماده سرطان‌زا به دی ان ای می‌شود و در نتیجه بدن را از سرطان محافظت می‌کند.

    *خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد.

    *از پوست در مقابل پیری زودهنگام محافظت می‌کند.

    *میزان بالای ویتامین C در این گیاه به طور موثر مانع از لخته شدن خون می‌شود.

    *گیاهی تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می‌کند.

    *ویتامین C به بهبود، بازسازی و تقویت جداره غشاء مخاطی کمک می‌کند.

    *ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن از بروز بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید، آستیگماتیسم و پیرچشمی پیشگیری می‌کند.

    *غرغره با آب این گیاه گلودرد را رفع می‌کند.

    *برای شادابی و نرمی پوست مفید است.

    *سرشار از خاصیت ضدالتهابی است.

    *سرماخوردگی و تب را برطرف می‌کند.

    *خاصیت ملین دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.