اخیرا برخی از افراد سودجو اقدام به ریختن رنگدانه های مصنوعی پای بوته هندوانه و … کرده اند تا به قرمز تر شدن آنها کمک کرده باشند.این رنگدانه های ناشناخته ممکن است به دلیل سمی بودن منجر به تغییرات بیولوژیکی در بدن مصرف کنندگان شود و آثار زیانباری برای بدن دارد. البته ممکن است این فرایند استفاده از مواد رنگی محلول در آب برای تغییر رنگ میوه ها عملی نباشدو برای تغییر رنگ هندوانه باید تغییراتی در ژن هندوانه به وجود بیاید اما به هر صورت با روش های مختلف برای رنگی کردن این میوه ها اقدام می کنند و اغلب این هندوانه ها که دارای رنگ قرمز تندی هستند و مزه شیرینی هم ندارند از سوی فروشندگان با استفاده از رنگهای غیر طبیعی رنگ آمیزی می شوند تا به فروش بیشتر برسند.