این مطالعه در Journal of Clinical Investigation چاپ شده و توی WebMD Health News هم خلاصه اون موجوده.
در این مطالعه 32 زن و مرد دارای اضافه وزن با مینگین سنی 50 سال شرکت داشتند. طی 10 هفته از آنها خواسته شد که روزانه شربت فروکتوز یا گلوکز (2 گروه) مصرف کنند که حدود 25% کالری کل رژیم را تامین میکرد.
نتایج نشان داد که هر دو گروه افزایش وزن داشتند اما در گروه فروکتوز بافت چربی ناحیه شکمی و گروه گلوکز بافت چربی زیرجلدی زیاد شده بود. که چاقی شکمی ارتباط مستقیمی با افزایش خطر بیماری های قلبی و دیابت دارد.
هم چنین گروه دریافت کننده فروکتوز total.chol و LDL.chol و مقاومت به انسولین بیشتری نشان دادند در حالیکه در گروه دریافت کننده گلوکز این تغییرات دیده نشد.