فالوده این میوه نه چندان محبوب به شما خواب آرام می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92587
    ezamani
    مشارکت کننده

    خواص سیب و به از نگاه طب سنتی

    میوه “به” مقوی معده و رحم است

    میوه “به” مقوی معده و رحم است. به‌علت تولید نفخ بهتر است مربای آن در صبحانه مصرف شود، همچنین بهتر است “به” را به‌صورت تاس‌کباب “به” و خورش “به”آلو مصرف کرد.

    سیب به افزایش اشتها و تقویت بافت معده کمک می‌کند

    سیب برای افزایش اشتها، تقویت بافت معده (منع ریفلاکس)، تقویت قلب (منع تپش قلب) و تقویت اعصاب (فالوده سیب و عرق بادرنجبویه) مفید است.

    رب سیب از میوه سیب قوی‌تر است

    سیب بهتر است از مربا و رب سیب استفاده کرد، البته رب سیب از میوه سیب قوی‌تر است. برای جلوگیری از نفخ سیب با عسل یا دارچین مصرف شود و اگر این گونه سیب مصرف شود برای ریفلاکس مفید است.

    برای تقویت اعصاب بهتر است فالوده سیب همراه با گلاب مصرف شود

    برای تقویت اعصاب بهتر است فالوده سیب مصرف شود. 2 ساعت قبل از خواب 2 قاشق غذاخوری گلاب و کمی عسل همراه با دو عدد سیب رنده شده مصرف شود که به خواب خوب کمک می‌کند، همچنین آب سیب مقوی عمومی بدن است.

    انار تقویت کبد, نیکویی رنگ رخسار و رفع خارش مفید است، همچنین توت لینت دهنده شکم و مولد خون صالح و مقوی جگر و طحال است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.