غلظت منیزیم پلاسما و دریافت غذایی آن و ریسک مرگهای ناگهانی قلبی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69390
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    بنابر مطالعاتی که بر 88375 خانم سالم انجام گرفت . دریافت منیزیم در برنامه غذایی و غلظت بالای آن در پلاسما با کاهش خطر مرگهای ناگهانی قلبی در ارتباط مستقیم است . لذا بهترین پیشنهاد این است که حتما در برنامه غذایی خود از منتبع حاوی منیزیم استفاده کنید .
    منیزیم در بسیاری از غذاها به مقدار فراوان یافت می شود و یك رژیم غذایی معمول در صورت انتخاب درست غذاهای مصرفی می توان مقدار كافی آن را تامین كرد . منابع غذایی خوب منیزیم عبارتند از : دانه ها ، مغزها، آجیل ، سبزیجات برگی شكل مثل كلم ، اسفناج و … ، غلات سبوس دارو حبوبات مثل لوبیا و سویا و… . تصفیه كردن غلاتی مانند آرد گندم و برنج و فرآیند غذاها مانند شكر، سبب از بین رفتن املاح از جمله منیزیم می شود.

    • First published November 24, 2010, doi: 10.3945/ajcn.110.002253 Am J Clin Nutr November 2010 ajcn.002253

    #96435
    madjd
    مدیرکل

    مصرف suplement حاوی منیزیم هم مفید است؟

    #96731
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    در بیشتر مولتی ویتامین – مینرال ها مقداری منیزیم موجود هست . و به نظر می رسه با دریافت غذایی این مینرال می توان از فواید آن به اندازه کافی بهره برد .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.