غذایی خوشمزه مخصوص افراد دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81481
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    مواد لازم
    گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد
    سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری
    اسپری روغن آشپزی
    قارچ درشت خرد شده : 300 گرم
    ریحان : یک دوم فنجان
    سبزی جعفری ، درشت خرد شده : یک چهارم فنجان
    تخم مرغ : 4 عدد
    ژامبون کم نمک : 200 گرم
    برش های باریک نان تست : 8 تکه
    مدت زمان آماده سازی و پخت: 35 دقیقه
    میزان سرو: 4 نفر

    طرز تهیه :
    فر را پیش از انجام هر کاری روی 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنتهایت ) قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.
    درون سینی فر نسبتا کم عمقی گوجه ها و یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک را با یکدیگر ترکیب کرده و با اسپری روغن تنها کمی آن را چرب کنید.
    سپس به مدت 20 دقیقه سینی گوجه ها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد.
    در حالی که گوجه ها درون فر هستند، تابه ای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.
    سپس قارچها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت را ببندید در آخر سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
    بلافاصله مخلوط قارچها را به درون ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
    تخم مرغها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.
    بلافاصله برشهای ژامبون را نیز کمی حرارت دهید.
    در آخر فورا ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.