-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۳:۵۶ #70096nikbakhtمشارکت کننده
بوی بد عرق برای اکثر افراد ناخوشایند است. بد نیست بدانید برخی از غذاهای خوشمزه مورد علاقه تان سبب تعریق می شوند. اگر از آن دسته افرادی هستید که زیاد عرق می کنند در مصرف این غذاها احتیاط کنید.
1- غذا های تند. یک فلفل تند بردارید و گاز بزنید و ببینید چه قدر طول می کشد تا قطرات عرق بر پیشانی تان بنشینند! گرمایی که حس می کنید ناشی از ماده ای در فلفل به نام ” کاپساسین ” است.
2- غذا های داغ هم می توانند سبب تعریق شوند. به عنوان نمونه چای داغ، قهوه ی داغ، سوپ داغ و… هم می توانند در بعضی افراد سبب تشدید تعریق شوند حتی اگر فرد در کل احساس گرما نکند
3- . سیربا خوردن سیر، در عرق ترکیبات گوگردی متصاعد می شود. گوگرد بویی شبیه بوی تخم مرغ گندیده دارد. البته بد نیست بدانید بوی گوگرد بسیار بد تر و زننده تر از این حرف ها است اما ما انسان ها تنها قادر هستیم آستانه ای ناچیز از آن را حس و درک کنیم. علاوه بر سیر، خوراکی های هم خانواده ی آن، از جمله پیاز و موسیر، هم می توانند سبب بوی بد شوند.
4- کلم، ترب و خردل
5- سبزیجات خانواده کلم از جمله انواع کلم، ترب و خردل ، اعضای این خانواده هم مقادیر قابل توجهی ترکیبات گوگردی دارند.
6- مصرف بیش از حد ادویه جات بودار از قبیل کاری و زیره هم می توانند سبب ایجاد بوهای شدیدی شوند.
7- گوشت ها . به عبارتی خوردن گوشت زیاد عرق را بدبو تر می کند.
حرف آخر بهترین راه خلاص شدن از تاثیر گروه های غذایی فوق بر بوی عرق، پرهیز یا کاهش مصرف آن ها است. البته متخصصان می گویند نوشیدن آب زیاد هم می تواند به کاهش بوی خوراکی های یاد شده کمک کند، اما بوی بد ترکیبات غذایی را به طور کامل از بین نمی برد. گاهی مصرف این خوراکی ها به صورت پخته هم می تواند سبب کاهش بوی زننده ی آن ها شود. به عنوان نمونه بوی سیر پخته بسیار ملایم تر از سیر خام است و این موضوع برای پیاز و کلم نیز صدق می کند.
اگر چه رژیم غذایی می تواند بر بوی عرق تاثیرگذار باشد اما اگر احساس می کنید تغییر رژیم غذایی تاثیری بر آن ندارد، ممکن است دچار نوعی بیماری داخلی شده باشید.منبع: سایت غذا و سلامت
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.