قهوه، چای پررنگ، نوشابه، شکلات، شیرینیجات (بهخصوص شیرینی نوع تر)، بستنی، بیسکویت، پفک، کیک (در شیرینیجات، بیسکویت و انواع کمپوتها و آبمیوههای صنعتی مواد نگهدارنده استفاده میشود که در بدن موجب نوعی سرطان لنفاوی میگردد.
ضمناً شیرینیجات به علت افزایش قندخون سریع، خستگی را برطرف میکنند و مجدداً بعد از یک ساعت با کاهش قندخون گرسنگی و ضعف برگشت پیدا میکند و این روند باعث نامتعادل شدن قندخون و انسولین شده و در نهایت موجب بروز دیابت نوع دوم میشود.)، ادویهجات، شکر، غذاهای اسیدی مانند گوجهفرنگی، بادمجان و فلفل که به طحال آسیب میرسانند. پیتزا، غذاهای حاضری و انواع ساندویچها.