غذاهایی که به طور طبیعی کلسترول کمی دارند!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72662
    ali2577
    مشارکت کننده

    – سیب: سیب حاوی موادی است که خطر حمله قلبی را تا 50 درصد کاهش می دهد. سیب بسیار مفید است اگر روزی دوبار از آن استفاده کنید.

    2- انواع توت ؛ توت ها شامل موادی هستند که اکسیژن کافی در رگ های خونی به جریان در می آورند و خطر حملات قلبی را تا حد زیادی کاهش می دهند.

    3- پیاز و سیر : هر دو این مواد غذایی بدبو اما پرخاصیت هستند و کلسترول را تا 25 درصد کاهش می دهند.

    4- حبوبات / باقالی:
    انواع حبوبات سطح کلسترول را بخاطر داشتن فیبر کاهش می دهند همچنین آنها مقادیر زیادی پروتئین دارند که فشار خون را کاهش می دهند.

    5- جو و آجیل :
    آجیل ، جو و غلات مقادیری روغن و اسیدهای چرب دارند که برای بدن بسیار مفیدند. به گزارش نیک صالحی ،این مواد نه تنها کلسترول خون را کاهش می دهند بلکه برای تمامی ارگان های بدن مخصوصا قلب و مغز مفید هستند.

    6- روغن زیتون و روغن کنجد:
    این دو نوع روغن خاصیت های فراوانی دارند. مخصوصا روغن زیتون که بهتر است جای روغن سرخ کردنی را در آشپزخانه هایمان بگیرد ، روغن زیتون بخاطر داشتن آنتی اکسیدان های که دارد معروف است و تریگلیسیرید و کلسترول را تا 77 درصد کاهش می دهد.

    7- سبزی:
    سبزی ها انواع مختلفی دارند که بهتر است به عنوان سبزی خوردن و سالاد در همه وعده های غذایی ما مورد استفاده قرار بگیرد یا در غذاها بخارپز شده و پخته مصرف شود. همچنین می توانید آنها را به عنوان نوشیدنی نیز مورد استفاده قرار دهید مانند چای سبز و…

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.