-
نویسندهنوشتهها
-
۱۵ شهریور، ۱۳۹۳ در ۰۸:۲۰ #85565Shafieiمشارکت کننده
مصرف غذاهای کنسرو شده مانند کنسرو ماهی به علت وجود سدیم در آنها موجب افزایش فشار خون میشود.
اگر فشار خون افراد به طور دائم از 120 میلیمتر جیوه بالاتر باشد، فرد مبتلا به بیماری فشار خون است.
فشار خون را یکی از فاکتورهای خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای کلیوی است. شرایط زندگی فرد، سن، شرایط بهداشتی و تغذیه از جمله فاکتورهایی هستند که در ابتلا به بیماری فشار خون موثرند. 85 تا 90 درصد افراد به فشار خون اولیه مبتلا هستند که این نوع فشار خون رابطه مستقیمی با تغذیه افراد دارد.50 تا 60 درصد افراد مبتلا به فشار خون اولیه به سدیم حساس بوده و با افزایش سدیم در بدن آنها فشار خون آنها نیز بالا میرود.
40 درصد نمک از سدیم تشکیل شده است، مصرف تنها دو تا سه گرم نمک در روز را برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه می شود.
غذاهای پرچرب، روغن نباتی جامد، سس مایونز و سسهای حاوی نمک، خیار شور، کنسرو ماهی، غذاهای کنسرو شده و پکینگ پودر را شامل مقادیر زیاد سدیم بیان کرد که مصرف این گونه مواد ابتلا به فشار خون را در افراد افزایش میدهد.
همچنین احشای گاو و گوسفند، برخی سبزیجات مانند اسفناج و برگ چغندر، فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس و همبرگر، آجیل و دانه های نمک سود، چیپس و ذرت نمکدار، پفک و بیسکویت شور را حاوی مقادیر زیادی سدیم بیان کرد و مصرف آنها را موجب افزایش فشار خون در افراد می شود. مصرف کم عناصری همچون کلسیم، منیزیم و پتاسیم موجب پیدایش فشار خون در افراد شده و به همین علت افراد باید جهت پیشگیری از ابتلا به فشار خون مصرف این عناصر را در برنامه غذایی خود افزایش دهند.
همچنین مصرف شیر و لبنیات را به شکل کم نمک به علت وجود مقادیر زیادی کلسیم و مصرف سبزیجات و میوهجات را به علت وجود پتاسیم در آنها مواد مناسبی برای کاهش فشار خون در افراد بیمار می باشد.
میوههایی همچون طالبی، موز، کشمش، خرما، زردآلو و سیبزمینی به شکل آبپز حاوی مقادیر بسیاری پتاسیم هستند که در زمینه کنترل فشار خون موثر هستند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.