زنان یائسه برای برای جلوگیری از پوکی استخوان روزانه باید چهار نوبت لبنیات مصرف کنند.
این چهار نوبت شامل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان دوغ و سه چهارم لیوان کشک پاستوریزه می شود. در سنین یائسگی پوکی استخوان اتفاق می افتد و توده های استخوانی از سن ۵۰ سالگی به بعد کم کم شروع به کم شدن، تخلیه، سوراخ و خالی شدن، می کنند. پس دریافت مواد کلسیمی باید در زنان یائسه افزایش یابد و سیستم ایمنی بدن خود را از این طریق افزایش دهند.
همچنین زنان یائسه باید در هفته، دو بار ماهی مصرف کنند چرا که به دلیل اختلال در هورمون ها ایمنی بدن کاهش می یابد و باید با تغذیه مناسب، این ایمنی را افزایش داد.مصرف چای سبز و انواع ویتامین ها، جوانه گندم، مرکبات و سبزیجات از جمله هویج برای زنان یائسه توصیه می شود.